• Home
  • Feest met vleugels

Feest met vleugels

Feest met vleugels is het organisatieplatform van Het Everloo Evenementen in samenwerking met The Pianohouse.
Na het jarenlang succesvol organiseren van feesten, hebben deze partijen besloten een samenwerking aan te gaan om totaalfeesten op hoog niveau te organiseren.
Door de jaren heen is er een ruim netwerk ontstaan van pure professionals binnen de evenementenbranche waardoor Feest met Vleugels in staat is alle facetten van uw totaalfeest te verzorgen.
Voor u vele zorgen minder en gegarandeerd een topfeest voor uw organisatie, familie of welke gelegenheid dan ook.

Totaalfeest

U heeft geen zin in organisatiezorgen, wilt duidelijk advies maar ook een flexibele partij die uiteindelijk met een duidelijke financiële garantie komt.
Wij hebben ervaren dat veel klanten graag met een telefoontje in contact komen met een professional die de wensen van u bespreekt en deze vertaalt naar een totaalconcept voor uw feest.
Wij verzorgen de gewenste locatie, het passende entertainment en een op maat bereide catering voor u. En dit allemaal op de manier die past bij uw feest en er voor zorgt dat deze een unieke ervaring zal zijn voor u en uw gasten.
Wij hebben alvast wat feestsuggesties ontwikkeld waarvan wij hebben ervaren dat deze gegarandeerd een succes zijn. Zo hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden..uiteraard blijven wij altijd luisteren naar uw wensen en deze concepten op maat aanbieden.

The Pianohouse

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’ s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.

De muzikanten houden op ieder moment feeling met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem. Voor een sfeerimpressie klik hier.

Concepten

Of u nu een tuinfeest op uw eigen locatie wenst of gebruik maakt van bijvoorbeeld een toplocatie als Het Everloo, ieder feest heeft een duidelijke invulling nodig.
Wij hebben een aantal concepten ontwikkeld die gegarandeerd een succes zullen zijn op uw feest.
Dit komt onder andere omdat wij gebruik maken van mensen die hun sporen in hun vakgebied al hebben verdiend.
Daarbij zijn onze concepten net iets anders dan standaard waardoor mensen deze ervaren als uniek.
Hier volgt een aantal van onze bewezen concepten..

Piano & Pasta


Een avond culinair Italiaans eten opgewarmd door heerlijke live pianoklanken van een fantastische pianist/zanger…
Zeg maar..Eros Rammazoti met Carpaccio…

Guitar & Grill


De beste gerechten voor op de grill in vlam gezet door een gitarist/zanger met (eventueel) een pianist/zanger..
De ultieme Johnny Cash met T-bone ervaring..

Cocktails & Covers


Een feestavond waarbij je zelf een cocktail leert maken, en vooral ook drinken, ondersteund door de swingende klanken van een zelf aan te geven setting van The PianoHouse.
Absoluut een superfeest waar de voetjes van de vloer gaan en de drankjes door de lucht vliegen..

Comedy & Covers


Een avondvullend programma met een cabaretier die een voor uw feest geschreven show opvoert gevolgd door optimaal swingen met een setting van The PianoHouse!!
Wij noemen het ook wel dansen met een brede glimlach..

Op reis met vleugels


Een unieke totaal ervaring naar iedere gewenste locatie, waar u een feest met vleugels gaat beleven die u nooit zult vergeten…
Zo kunt u een onvergetelijke boottrip maken in Friesland terwijl The PianoHouse I am sailing het dek afknalt..of een geheel verzorgde trip naar Winterberg waar de Tiroller Toetsen u langlaufend laten dansen..
Alles wordt voor u geregeld bij dit concept dat ook wel bekend staat als Traveling Toetsen…Let’s go!!

Unieke Give Away
Nagenieten van een super en geslaagd feest is vaak net zo leuk als het feest zelf!
Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden uw eigen liveoptreden met The PianoHouse voor eeuwig vast te leggen op een cd.
Neem van te voren even contact op met ons en wij zorgen ervoor dat uw vrienden en collega’s nog lang kunnen nagenieten van de vaak unieke optredens van henzelf..
The PianoHouse heeft ook een eigen CD met de artiesten die op uw feest hebben opgetreden. Erg leuk om thuis in de cd kast te hebben om nogmaals uw feest te beleven.

Hiernaast is het ook mogelijk uw relaties het unieke PINGELTJE mee te geven na afloop van uw feest. Een origineel en lekker drankje dat enkel te verkrijgen is via Feest met Vleugels..

Voor al deze concepten geldt dat wij deze in overleg met u afstemmen op uw specifieke wensen.
Neem hiervoor snel contact op voor uw Feest met Vleugels.

© 2015 Het Everloo evenementen