“Naast de geweldige locatie heeft Het Everloo een eigen evenementenbureau in huis”.

Wij maken uw feest helemaal compleet met de mogelijkheden van onze prachtige locatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een uitgebreid en eerlijk advies. Wij kunnen u vertellen wat voor uw feest het meest geschikt is en uiteraard ook wat u beter kunt laten. Daarnaast zijn wij uniek in onze creativiteit. Kom langs voor een gesprek en laat u verrassen!
Onderstaand treft u een greep uit het enorme aanbod van mogelijkheden:

Curling

Wij hebben een eigen Curling baan die 365 dagen in het jaar te gebruiken is. Onze baan ligt buiten en gemaakt van kunststof. Het is een gezellig, sociaal tijdverdrijf en iedereen kan het doen: jong en oud, iedereen kan er van genieten. Het spel is makkelijk te leren en heeft geen specifieke vaardigheden nodig . Wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken.

Scootertocht

Stap bij ons op een leuke hippe retro scooter en je rijdt direct midden in de natuur in de bossen of tussen de weilanden. Wij hebben leuke routes van een uur, twee uur of zelfs drie uur. Ook zijn de routes uit te breiden met leuke tussenstops zoals een lunch midden in een weiland of een rondje Klootschieten.

Escape game

De Rentmeester van Het Everloo is een geweldige escape game: nieuw, uniek en super uitdagend! Het is een combinatie van de bekende escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape. Je kunt het al met 4 personen spelen, maar ook met 32 tegelijk. Je kunt het als groep alleen boeken of strijd met vier teams tegen elkaar.

Mountainbike tocht

“Voel je voor even één van de Nederlandse toppers, op Twentse bodem!”
Modder, manoeuvreren, bos, single track, in het wiel zitten, lossen, kapot gaan, rode lantaarn, klimmen, afdalen, interval, genieten, zwoegen, chaotisch, machtig mooi! Termen die je om de oren vliegen tijdens de mountainbiketocht die wij organiseren in Twente en omgeving.

Bubbleball

Lachen, gieren en spektakel, dat is Bubbleball. Veilig in je eigen “luchtbel” kegel je de tegenstander omver, trap jezelf compleet langs de bal, maar uiteindelijk schiet je wel de winnende in de kruising! Bubblebal is een hilarische voetbalvorm die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball!

Archery Tag

De spectaculaire combinatie van boogschieten, stratego en paintball, maar dan zonder blauwe plekken! Archery Tag is nieuw in Nederland, maar al razend populair als activiteit voor een teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellendag. De spelbeleving is ongekend. Tactiek, strategie en snel handelen wisselen elkaar in snel tempo op.

Pubquiz

Tijdens deze quiz wordt je algemene kennis getest, maar komen ook specifieke onderwerpen aan bod. De quiz kent standaard 7 rondes. Vele “oh-ja” momenten gaan voorbij komen tijdens deze gezellige quiz. Het is tevens mogelijk om een 8e ronde toe te voegen met vragen over je eigen groep. Geef je quiz een persoonlijk tintje en test de onderlinge kennis!

Bedrijfsfeest

Het Everloo is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten. U kunt met ons alle kanten op. In een gesprek helpen wij u mee om van uw bedrijfsfeest een topfeest te maken. Bij ons is elk feest anders en op maat. Een compleet programma met schitterende activiteiten. Zolang u maar tevreden bent. Kent u onze topper voor het avondfeest:  ‘all inclusive Pianobar, the Party’? Een formule die staat, feest gegarandeerd!

The Piano House

PianoBar – the Party  (vanaf 40 personen)
Een fantastisch 4 uur durend feest-concept op onze unieke en sfeervolle locatie. Het Everloo ingericht als een gezellige pianobar. Alle drankjes (binnenlands gedistilleerd), fingerfood-hapjes en  muzikanten van The Pianohouse. Een formule die staat. Feest gegarandeerd.