“De schitterende omgeving van Het Roderveld en de historische sfeer van de Havezathe maken Het Everloo tot een unieke locatie”.

De havezate heeft nog altijd de karakteristieke kenmerken van vroeger, zowel van binnen als van buiten. Het historische gebouw heeft gerenoveerde authentieke muren en de voederbak voor paarden staat er nog.

Dankzij de combinatie van de 5 verschillende ruimten en eventuele gebruikmaking van een uitbouw met tent is het mogelijk elke ruimte en sfeer te creëren die bij uw specifieke bijeenkomst, gezelschap en groepsomvang past. Proef welke ruimte bij u past, maar ontdek bovenal de oer-Hollandse knusheid en de historische kenmerken, die Havezathe het Everloo, de omliggende tuinen en het terras tot iets unieks maken!

Huwelijk

Zoekt u een originele locatie voor uw huwelijksvoltrekking of trouwfeest met exclusief familiediner, dan wordt uw dag bij ons onvergetelijk. De fraaie omgeving, de prachtig stijlvolle zalen, de culinaire mogelijkheden en de bijzondere entourage zorgen er op zichzelf al voor dat uw bruiloft en banket een uniek feest worden.

Feesten

Wij bieden maatwerk op het gebied van concepten en inspiratie voor evenementen, relatieprogramma’s en groepsactiviteiten. Het Everloo heeft alle ingrediënten hiervoor aan boord: Wij hebben één aanspreekpunt, meerdere sfeer volle zalen  en denken graag mee. Tevens kunt u bij ons terecht voor themafeesten.

Zakelijk

Het Everloo is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten. U kunt met ons alle kanten op. In een gesprek helpen wij u mee om van uw bedrijfsfeest een topfeest te maken. Bij ons is elk feest anders. Van ‘all inclusive’ tot en met nacalculatie, het maakt ons niets uit. Zolang u maar tevreden bent. Kent u onze topper voor het avondfeest:  ‘all inclusive Pianobar, the Party’? Een formule die staat, feest gegarandeerd!